Рецептури Рецептури

Міні Шарлотка вишнева

Шарлотка шоколадна з вишнею в міні-порціях.

Тісто

0,350 кг   борошно пшеничне в/г
0,190 кг   цукрова пудра
0,260 кг   маргарин
0,004 кг   Суміш для печива LS
0,005 кг   какао порошок DB82

Начинка

0,250 кг   Фрутбері Вишня

Спосіб приготування

Тісто: всі інгредієнти змішати до однорідної, пластичної маси. Відкласти 0,200 кг тіста для декору (можна поставити у морозильну камеру). Зважити тістові заготовки по 0,030 кг і викласти у спеціальні форми. Відсадити начинку по 0,010 кг на 1 шт. Охолоджене тісто натерти на тертці та викласти поверх начинки.

Параметри випікання:

Температура випікання 185-180°С протягом 10-12 хв.

Міні Шарлотка вишнева