![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Міні Шарлотка вишнева
Міні Шарлотка вишнева
Шарлотка шоколадна з вишнею в міні-порціях.
Тісто
0,350 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,190 кг | цукрова пудра | |
0,260 кг | маргарин | |
0,004 кг | Суміш для печива LS | |
0,005 кг | какао порошок DB82 |
Начинка
0,250 кг | Фрутбері Вишня |
Спосіб приготування
Тісто: всі інгредієнти змішати до однорідної, пластичної маси. Відкласти 0,200 кг тіста для декору (можна поставити у морозильну камеру). Зважити тістові заготовки по 0,030 кг і викласти у спеціальні форми. Відсадити начинку по 0,010 кг на 1 шт. Охолоджене тісто натерти на тертці та викласти поверх начинки.
Параметри випікання:
Температура випікання 185-180°С протягом 10-12 хв.
![Міні Шарлотка вишнева](https://www.zeelandia.ua/recipes/pyrohy/mini-sharlotka-vyshneva/@@images/image-400-6d276df2b420ef13b1cf27be8691b58f.png)