Рецептури Рецептури

Міні Шарлотка вишнева

Класичний тертий пиріг в новому форматі: шоколадна шарлотка з вишнею в міні-порціях.

Тісто

0,350 кг   борошно пшеничне в/г
0,190 кг   цукрова пудра
0,260 кг   маргарин
0,004 кг   Суміш для печива LS
0,005 кг   какао порошок DB82

Начинка

0,250 кг   Фрутбері Вишня

Спосіб приготування

Тісто: 

  • Всі інгредієнти змішати до однорідної, пластичної маси.
  • Відкласти 0,200 кг тіста для декору (можна поставити у морозильну камеру).
  • Зважити тістові заготовки по 0,030 кг і викласти у спеціальні форми.
  • Відсадити начинку по 0,010 кг на 1 шт.
  • Охолоджене тісто натерти на тертці та викласти поверх начинки.

Параметри випікання:

  • Температура випікання 185-180°С протягом 10-12 хв.

Більше

Сучасний погляд на традиційний тертий яблучний пиріг у зручному форматі Міні Шарлотка яблучна 

Міні Шарлотка вишнева