Круасан Маїсовий
Круасан Маїсовий
Круасан із додаванням кукурудзяної суміші привабливого жовтого кольору, з ніжними зерновими включеннями, що збагачують текстуру виробу та надають йому приємного післясмаку.
Тісто
| 90,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 10,000 кг | Фієста Маїс | |
| 1,500 кг | Гамма Фреш | |
| 1,500 кг | Нордікс Супер Нью | |
| 1,500 кг | Сіль | |
| 8,000 кг | Цукор | |
| 5,000 кг | Дріжджі пресовані | |
| 8,000 кг | Маргарин 72% | |
| 45,000 кг | Вода |
Шарування
| 43,000 кг | Маргарин для листкового тіста |
Декор
| 5,000 кг | Сід Мікс Декор |
Спосіб приготування
Тісто:
- Замісити тісто протягом 6-8 хв. на 1-й швидкості та 4-6 хв. на 2-й швидкості тістоміса.
- Температура тіста 15-18°С.
- Тісто одразу розкатати та вкатати маргарин для шарування.
- Рекомендована кількість шарувань 4х4.
- Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 10-15 хв.
- Остаточна товщина тіста товщини 3,5-4 мм.
- Нарізати та сформувати вироби.
- Кінцеве вистоювання 60-90 хв. при відносній вологості 75% та температурі 30-32°C.
Параметри випікання:
- Час випікання 18-20 хв. при температурі 200°C.
Більше
*Кількість маргарину на шарування становить 25% до маси тіста
