Рецептури Рецептури

Круасан Маїсовий

Круасан із додаванням кукурудзяної суміші привабливого жовтого кольору, з ніжними зерновими включеннями, що збагачують текстуру виробу та надають йому приємного післясмаку.

Тісто

90,000 кг   Борошно пшеничне в/г
10,000 кг   Фієста Маїс
1,500 кг   Гамма Фреш
1,500 кг   Нордікс Супер Нью
1,500 кг   Сіль
8,000 кг   Цукор
5,000 кг   Дріжджі пресовані
8,000 кг   Маргарин 72%
45,000 кг   Вода

Шарування

43,000 кг   Маргарин для листкового тіста

Декор

5,000 кг   Сід Мікс Декор

Спосіб приготування

Тісто:

  • Замісити тісто протягом 6-8 хв. на 1-й швидкості та 4-6 хв. на 2-й швидкості тістоміса.
  • Температура тіста 15-18°С.
  • Тісто одразу розкатати та вкатати маргарин для шарування.
  • Рекомендована кількість шарувань 4х4.
  • Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 10-15 хв.
  • Остаточна товщина тіста  товщини 3,5-4 мм.
  • Нарізати та сформувати вироби.
  • Кінцеве вистоювання 60-90 хв. при відносній вологості 75% та температурі 30-32°C.                    

Параметри випікання:

  • Час випікання 18-20 хв. при температурі 200°C. 

Більше

*Кількість маргарину на шарування становить 25% до маси тіста

Круасан Маїсовий