Рецептури Рецептури

Мафін Лимонний

Ніжний лимонний смак та аромат.

Тісто

0,500 кг   Кекс Лимонний
0,175 кг   олія соняшникова
0,175 кг   яйця
0,050 кг   вода
0,090 кг   Фрешкіпер

Начинка

0,300 кг   Начинка Ванільна

Спосіб приготування

Тісто:

Змішайте всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості (використовуйте плоский бітер). Наповнити форми для кексів вагою по 0,090 кг (залежно від маси заготовки може змінюватись температура випікання).

Параметри випікання:

Ротаційна піч: 180°C
Тривалість випікання: 25 хв.

Шприцювання начинки:

Після випічки охолоджений напівфабрикат начинити начинкою Ванільна.

Мафін Лимонний