Рецептури Рецептури

Мафін Лайт

Просто додайте базові інгредієнти й отримаєте ідеальні мафіни з м’яким пористим м’якушем.

Тісто

0,250 кг   Маффінмікс Лайт
0,350 кг   Борошно пшеничне в/г
0,400 кг   Цукор
0,300 кг   Яйця
0,300 кг   Олія соняшникова
0,300 кг   Вода

Спосіб приготування

Тісто:

  • Змішати всі інгредієнти на низькій швидкості протягом 4 хв. плоским бітером.
  • Викласти тісто у формочки (1/2 висоти форми).

Параметри випікання:

  • Випікати при температурі 180°C протягом 30-60 хв. (час випікання залежить від ваги тіста).
  • Втрати при випіканні 10-11%.

Декорування:

  • Охолодити кекси та декорувати шоколадом, цукровою пудрою тощо.
Мафін Лайт