

Мафін Лайт
Мафін Лайт
Просто додайте базові інгредієнти й отримаєте ідеальні мафіни з м’яким пористим м’якушем.
Тісто
0,250 кг | Маффінмікс Лайт | |
0,350 кг | Борошно пшеничне в/г | |
0,400 кг | Цукор | |
0,300 кг | Яйця | |
0,300 кг | Олія соняшникова | |
0,300 кг | Вода |
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішати всі інгредієнти на низькій швидкості протягом 4 хв. плоским бітером.
- Викласти тісто у формочки (1/2 висоти форми).
Параметри випікання:
- Випікати при температурі 180°C протягом 30-60 хв. (час випікання залежить від ваги тіста).
- Втрати при випіканні 10-11%.
Декорування:
- Охолодити кекси та декорувати шоколадом, цукровою пудрою тощо.
