Рецептури
Кексик Йогуртовий

Ніжний йогуртовий смак кексу з вкрапленнями шоколадних дропсів.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,537 кг Йогуртовий кекс
0,161 кг олія соняшникова
0,161 кг яйця
0,161 кг вода
0,100 кг Фрешкіпер

Спосіб приготування

    Тісто:

    Змішайте всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості (викорис-товуйте бітер - робочий орган плоскої форми). Наповнити форми для кексів по 110 г. Зверху декорувати шоколадними дропсами, горіхом, або ягодами.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: 180°C.
Ротаційна піч: 160-170°C
Тривалість випікання: 25 хв.

Кексик Йогуртовий