Кексик Йогуртовий
Кексик Йогуртовий
Ніжний йогуртовий смак кексу з вкрапленнями шоколадних дропсів.
Тісто
| 0,537 кг | Кекс Йогуртовий | |
| 0,161 кг | олія соняшникова | |
| 0,161 кг | яйця | |
| 0,161 кг | вода | |
| 0,100 кг | Фрешкіпер | 
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішайте всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості (використовуйте бітер - робочий орган плоскої форми).
 - Наповнити форми для кексів по 110 г.
 - Зверху декорувати шоколадними дропсами, горіхом, або ягодами.
 
Більше
Параметри випікання:
- Подова піч: 180°C.
 - Ротаційна піч: 160-170°C
 - Тривалість випікання: 25 хв.
 
                