Рецептури Рецептури

Кексик Йогуртовий

Ніжний йогуртовий смак кексу з вкрапленнями шоколадних дропсів.

Тісто

0,537 кг   Кекс Йогуртовий
0,161 кг   олія соняшникова
0,161 кг   яйця
0,161 кг   вода
0,100 кг   Фрешкіпер

Спосіб приготування

Тісто:

  • Змішайте всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості (використовуйте бітер - робочий орган плоскої форми).
  • Наповнити форми для кексів по 110 г.
  • Зверху декорувати шоколадними дропсами, горіхом, або ягодами.

Більше

Параметри випікання:

  • Подова піч: 180°C.
  • Ротаційна піч: 160-170°C
  • Тривалість випікання: 25 хв.
Кексик Йогуртовий