

Кексик Йогуртовий
Кексик Йогуртовий
Ніжний йогуртовий смак кексу з вкрапленнями шоколадних дропсів.
Тісто
0,537 кг | Кекс Йогуртовий | |
0,161 кг | олія соняшникова | |
0,161 кг | яйця | |
0,161 кг | вода | |
0,100 кг | Фрешкіпер |
Спосіб приготування
Тісто:
- Змішайте всі компоненти разом протягом 5 хв. на низький швидкості (використовуйте бітер - робочий орган плоскої форми).
- Наповнити форми для кексів по 110 г.
- Зверху декорувати шоколадними дропсами, горіхом, або ягодами.
Більше
Параметри випікання:
- Подова піч: 180°C.
- Ротаційна піч: 160-170°C
- Тривалість випікання: 25 хв.
