Рецептури Рецептури

Кекс Шоколадний

Шоколадний кекс з насиченим смаком та ароматом чорного шоколаду. З вологим та ніжним м'якушем. Має подовжений термін придатності (до 3-х місяців).

Тісто

1,000 кг   Кекс Чоко
0,350 кг   Олія соняшникова
0,500 кг   Яйця
0,150 кг   Вода
0,100 кг   Фрешкіпер

Спосіб приготування

Тісто:

Змішайте всі компоненти разом протягом 4 хв. на низький швидкості (використовуйте бітер).

Наповнити форми для кексів по 750 г. 

За бажанням декорувати шоколадними дропсами або горіхом.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: 140°C.
Тривалість випікання: 100 хв.

Кекс Шоколадний