Кекс Шоколадний
Кекс Шоколадний
Шоколадний кекс з насиченим смаком та ароматом чорного шоколаду. З вологим та ніжним м'якушем. Має подовжений термін придатності (до 3-х місяців).
Тісто
1,000 кг | Кекс Чоко | |
0,350 кг | Олія соняшникова | |
0,500 кг | Яйця | |
0,150 кг | Вода | |
0,100 кг | Фрешкіпер |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішайте всі компоненти разом протягом 4 хв. на низький швидкості (використовуйте бітер).
Наповнити форми для кексів по 750 г.
За бажанням декорувати шоколадними дропсами або горіхом.
Більше
Параметри випікання:
Подова піч: 140°C.
Тривалість випікання: 100 хв.