

Мармуровий кекс Шоколадно-фісташковий
Мармуровий кекс Шоколадно-фісташковий
Двокольорове кексове тісто, що поєднує насичений шоколадний смак з делікатним фісташковим профілем. Виріб з вологим м'якушем, вкритий контрастним декоративним шоколадним покриттям.
Тісто 1
0,500 кг | Кекс Фісташковий | |
0,200 кг | Олія соняшникова | |
0,200 кг | Яйця | |
0,100 кг | Вода | |
0,060 кг | Фрешкіпер |
Тісто 2
0,500 кг | Кекс Чоко | |
0,200 кг | Олія соняшникова | |
0,200 кг | Яйця | |
0,100 кг | Вода | |
0,060 кг | Фрешкіпер |
Наповнювач
0,450 кг | Чоколіна Фісташка Класик |
Покриття
0,050 кг | Сатіна Вайт | |
0,003 кг | Олія соняшникова | |
0,050 кг | Чоколіна Фісташка Класик | |
0,050 кг | Сатіна Дарк | |
0,008 кг | Олія соняшникова |
Декор
0,050 кг | Фісташка |
Спосіб приготування
Тісто 1:
- Перемішати всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однорідної консистенції.
Тісто 2.
- Перемішати всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однорідної консистенції.
- Розлити два тіста по формам вагою 0.160 кг кожного і перемішати.
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: температура160-170°C. Тривалість випікання: 40-45 хв.
Начинка:
- Чоколіну Фісташка збити до пишної маси. Випечені охолоджені кекси наповнити збитою Чоколіною.
Оздоблення:
- Розтопити Сатіну Вайт та олію (50+3 г),
- Нагріти Чоколіну Фісташку, Сатіну Дарк та олію (50+8)
- Декорувати поверхню виробів
- Посипати подрібненої фісташкою.
