Рецептури Рецептури

Мармуровий кекс Шоколадно-фісташковий 

Двокольорове кексове тісто, що поєднує насичений шоколадний смак з делікатним фісташковим профілем. Виріб з вологим м'якушем, вкритий контрастним декоративним шоколадним покриттям.

Тісто 1

0,500 кг   Кекс Фісташковий
0,200 кг   Олія соняшникова
0,200 кг   Яйця
0,100 кг   Вода
0,060 кг   Фрешкіпер

Тісто 2

0,500 кг   Кекс Чоко
0,200 кг   Олія соняшникова
0,200 кг   Яйця
0,100 кг   Вода
0,060 кг   Фрешкіпер

Наповнювач

0,450 кг   Чоколіна Фісташка Класик

Покриття

0,050 кг   Сатіна Вайт
0,003 кг   Олія соняшникова
0,050 кг   Чоколіна Фісташка Класик
0,050 кг   Сатіна Дарк
0,008 кг   Олія соняшникова

Декор

0,050 кг   Фісташка

Спосіб приготування

Тісто 1:

  • Перемішати всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однорідної консистенції.

Тісто 2. 

  • Перемішати всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однорідної консистенції.
  • Розлити два тіста по формам вагою 0.160 кг кожного і перемішати.

Параметри випікання:

  • Ротаційна піч: температура160-170°C. Тривалість випікання: 40-45 хв.

Начинка:

  • Чоколіну Фісташка збити до пишної маси. Випечені охолоджені кекси наповнити збитою Чоколіною.

Оздоблення: 

  • Розтопити Сатіну Вайт та олію (50+3 г),
  • Нагріти Чоколіну Фісташку, Сатіну Дарк та олію (50+8)
  • Декорувати поверхню виробів
  • Посипати подрібненої фісташкою.
Мармуровий кекс Шоколадно-фісташковий