Рецептури
Кекс Рустік

Незвичайне поєднання смаків кексу, супер зернове наповнення, закваска, легкі нотки хмелю. Без використання яєць та молока в рецептурі. Користь і смак об'єдналися в одному виробі.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг Кекс Пісний Ванільний
0,560 кг вода
0,175 кг олія соняшникова
Наповнювач
0,300 кг Живі зерна Дарк
Декор
0,075 кг Сідмікс

Спосіб приготування

    Тісто:

    Всі інгредієнти перемішати міксером протягом 5 хв. на середній швидкості. Наприкінці замісу додати Живі зерна Дарк та перемішати.

    Тісто викласти у форми по 0,350 кг та посипати насіннєвим декором Сідмікс.

Більше

Параметри випікання:

Випікати при температурі 180°С. Час випікання 30-40 хв.

Після випічки охолодити.

Кекс Рустік