Рецептури Рецептури

Кекс різдвяний Пєрнік 

Польський різдвяний кекс із секретом — ніжною мигдалево-ванільною начинкою. Ароматні пряні нотки мускатного кексу гармонійно поєднуються з делікатною солодкістю наповнення, створюючи святковий смак із особливим характером.

Тісто

0,250 кг   Айріш Вельвет
0,400 кг   Кекс Мускатний
0,150 кг   Олія соняшникова
0,250 кг   Яйця
0,150 кг   Вода
0,100 кг   Фрешкіпер

Начинка

0,150 кг   Маропан
0,150 кг   Преста зі смаком Ванілі

Покриття

0,020 кг   Сатіна Дарк
0,100 кг   Чоколіна

Спосіб приготування

Тісто:

  • Для приготування тіста необхідно змішати всі інгредієнти протягом 3-5 хв. на середній швидкості плоским бітером. 

Параметри випікання:

  • Випікати в подовій печі при температурі 165°С протягом 44-50 хв.
  • Час випікання залежить  від маси тістової заготовки.

Формування виробу:

  • Поверхню покрити розігрітою Сатіною Дарк з Чоколіною. Декорувати за бажанням. 

Начинка:

  • Маропан і Престу зі смаком Ванілі  перемішати до однорідної консистенції та наповнити кекс.

Кекс різдвяний Пєрнік