Кекс різдвяний Пєрнік
Кекс різдвяний Пєрнік
Польський різдвяний кекс із секретом — ніжною мигдалево-ванільною начинкою. Ароматні пряні нотки мускатного кексу гармонійно поєднуються з делікатною солодкістю наповнення, створюючи святковий смак із особливим характером.
Тісто
| 0,250 кг | Айріш Вельвет | |
| 0,400 кг | Кекс Мускатний | |
| 0,150 кг | Олія соняшникова | |
| 0,250 кг | Яйця | |
| 0,150 кг | Вода | |
| 0,100 кг | Фрешкіпер |
Начинка
| 0,150 кг | Маропан | |
| 0,150 кг | Преста зі смаком Ванілі |
Покриття
| 0,020 кг | Сатіна Дарк | |
| 0,100 кг | Чоколіна |
Спосіб приготування
Тісто:
- Для приготування тіста необхідно змішати всі інгредієнти протягом 3-5 хв. на середній швидкості плоским бітером.
Параметри випікання:
- Випікати в подовій печі при температурі 165°С протягом 44-50 хв.
- Час випікання залежить від маси тістової заготовки.
Формування виробу:
- Поверхню покрити розігрітою Сатіною Дарк з Чоколіною. Декорувати за бажанням.
Начинка:
- Маропан і Престу зі смаком Ванілі перемішати до однорідної консистенції та наповнити кекс.
