Рецептури
Кекс пісний Шоколадний

Не містить молока та яєць в рецептурі.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг Кекс Пісний Шоколадний
0,520 кг вода
0,155 кг олія соняшникова

Спосіб приготування

    Тісто:

    Всі інгредієнти перемішати міксером протягом 5 хв. на середній швидкості (використовуючи плоский бітер). В тісто можна додавати цукати, родзинки, горіхи, сухофрукти, шоколадні дропси тощо.

    Параметри випікання:

    Тісто викласти у форми та випікати при температурі 180°C. Час випікання 30-40 хв. в залежності від маси тіста.
    Після випічки охолодити. Верх можна декорувати шоколадом або помадкою.

Кекс пісний Шоколадний