Рецептури Рецептури

Кекс Арно йогуртовий

Вішуканість декору, йогуртовий смак кексу не залишать байдужими жодного споживача.

Тісто

0,537 кг   Йогуртовий кекс
0,161 кг   олія соняшникова
0,161 кг   яйця
0,100 кг   вода
0,200 кг   Шарлі Декор Дарк

Покриття

0,100 кг   Сатіна Вайт*
0,010 кг   олія соняшникова

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером. В кінці додати кондитерську глазур Шарлі Деко Дарк. Вилити тісто у форми по 0,800 кг.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: при температурі 140°C, протягом 100 хв.

Після випікання витягти з форми та перевернути до гори вверх, залишити до повного охолодження.

Покриття:

  • Для кольорового покриття: розтопити Сатіна Вайт до температури 36-40°C, додати барвник, розмішати та нанести на охолоджений кекс (робоча температура глазурі 34-35°C.

Декор:

Верх виробу оздобити елементами декору з Сатіна Вайт у вигляді спіралей, пелюсток тощо. Можна додати дропси Шарлі Деко Дарк та в’ялену журавлину.

*Сатіна Вайт з водорозчинним барвником (100:0,3-0,5).

Кекс Арно йогуртовий