Рецептури
Кекс Арно йогуртовий

Вішуканість декору, йогуртовий смак кексу не залишать байдужими жодного споживача.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,537 кг Йогуртовий кекс
0,161 кг олія соняшникова
0,161 кг яйця
0,100 кг вода
0,200 кг Шарлі Декор Дарк
Покриття
0,100 кг Сатіна Вайт*
0,010 кг олія соняшникова

Спосіб приготування

    Тісто:

    Змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером. В кінці додати кондитерську глазур Шарлі Деко Дарк. Вилити тісто у форми по 0,800 кг.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: при температурі 140°C, протягом 100 хв.

Після випікання витягти з форми та перевернути до гори вверх, залишити до повного охолодження.

Покриття:

  • Для кольорового покриття: розтопити Сатіна Вайт до температури 36-40°C, додати барвник, розмішати та нанести на охолоджений кекс (робоча температура глазурі 34-35°C.

Декор:

Верх виробу оздобити елементами декору з Сатіна Вайт у вигляді спіралей, пелюсток тощо. Можна додати дропси Шарлі Деко Дарк та в’ялену журавлину.

*Сатіна Вайт з водорозчинним барвником (100:0,3-0,5).

Кекс Арно йогуртовий