Рецептури Рецептури

Кекс Арно лимонний

Незвична форма кексу, елегантний декор, лимонний смак, шоколадні дропси в середнині.

Тісто

0,500 кг   Лимонний кекс
0,175 кг   олія соняшникова
0,175 кг   яйця
0,075 кг   вода
0,093 кг   Фрешкіпер
0,200 кг   Шарлі Деко Дарк

Покриття

0,100 кг   Сатіна Дарк*
0,010 кг   олія соняшникова

Спосіб приготування

Тісто:

Змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером. В кінці додати кондитерську глазур Шарлі Деко Дарк. Вилити тісто у форми по 0,800 кг.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: при температурі 140°C, протягом 100 хв.

Після випікання витягти з форми та перевернути до гори вверх, залишити до повного охолодження.

Покриття:

  • Розтопити Сатіна Дарк до температури 36-40°C та нанести на охолоджений кекс (робоча температура глазурі 34-35°C.
  • Для кольорового покриття: розтопити Сатіна Вайт до температури 36-40°C, додати барвник, розмішати та нанести на охолоджений кекс (робоча температура глазурі 34-35°C.

*Заість Сатіна Дарк можна використати Сатіна Вайт

Декор:

Верх виробу оздобити елементами декору з Сатіна Вайт у вигляді спіралей, пелюсток тощо. Можна додати дропси Шарлі Деко Дарк та в’ялену журавлину.

**Декор: Сатіна Дарк, Сатіна Вайт з водорозчинним барвником (100:0,3-0,5)

Кекс Арно лимонний