![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Кекс Арно
Кекс Арно
Незвична форма, ніжний йогуртовий м'якіш та шоколадні дропси в середині. Простий декор, мінімальна класика.
Тісто
0,537 кг | Йогуртовий кекс | |
0,161 кг | олія соняшникова | |
0,161 кг | яйця | |
0,100 кг | вода | |
0,200 кг | Шарлі Декор Дарк |
Декор
0,100 кг | Палетта Нейтральна | |
0,040 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером. В кінці додати кондитерську глазур Шарлі Деко Дарк. Вилити тісто у форми по 0,800 кг.
Більше
Параметри випікання:
Подова піч: при температурі 140°C, протягом 100 хв.
Після випікання витягти з форми та перевернути до гори вверх, залишити до повного охолодження.
Декор:
Довести до кипіння Палетту Нейтральну з водою, щоб вона розтопилася та стала прозорою. Після чого нанести на охолоджений кекс розігріту Палетту Нейтральну (робоча температура 70-80°C.
![Кекс Арно](https://www.zeelandia.ua/recipes/keksy/keks-arno/@@images/image-400-af93cff21adf4b285123073e127988a0.png)