Рецептури
Кекс Арно

Незвична форма, ніжний йогуртовий м'якіш та шоколадні дропси в середині. Простий декор, мінімальна класика.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,537 кг Йогуртовий кекс
0,161 кг олія соняшникова
0,161 кг яйця
0,100 кг вода
0,200 кг Шарлі Декор Дарк
Декор
0,100 кг Палетта Нейтральна
0,040 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто:

    Змішати всі компоненти разом протягом 5 хв. на низькій швидкості плоским бітером. В кінці додати кондитерську глазур Шарлі Деко Дарк. Вилити тісто у форми по 0,800 кг.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: при температурі 140°C, протягом 100 хв.

Після випікання витягти з форми та перевернути до гори вверх, залишити до повного охолодження.

Декор:

Довести до кипіння Палетту Нейтральну з водою, щоб вона розтопилася та стала прозорою. Після чого нанести на охолоджений кекс розігріту Палетту Нейтральну (робоча температура 70-80°C.

Кекс Арно