Рецептури
Донатси Донателло

Бісквітні донатси з ніжним мілкопористим м'якішем, випечені в печі, а не смажені у фритюрі.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0, 275 кг яйця
0,160 кг борошно пшеничне в/г
0,210 кг цукор
0,055 кг Біска Мульті Бейс
0,065 кг вода
Декор
0,200 кг Сатіна Вайт
0,010 кг олія соняшникова

Спосіб приготування

    Тісто:

    Всі інградієнти збити міксером протягом 7 хв. на високій швидкості. Відсадити у форми бісквітне тісто.

    Параметри випікання:

    Температура випікання 185-180˚С. Тривалість випікання 16-18 хв. Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

    Декор:

    Готові випечені вироби декорувати. Для цього потрібно розтопити Сатіна Вайт до температури 36-40°C та змішати з олією. На охолоджений виріб нанести розтоплену глазур Сатіна Вайт (робоча температура 34-35°C). 

Більше

За бажанням глазур можна підфарбовувати барвником.

Донатси Донателло