Рецептури
Кекс Айріш Вельвет

Неймовірний кекс Айріш вельвет аромат та смак якого для кожного неповторний. Це ніжний кекс з теплим ароматом та оксамитовим смаком.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг Айріш Вельвет
0,400 кг олія соняшникова
0,420 кг яйця
0,230 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто:

    збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однородної консистенції.

    Параметри випікання:

    Подова піч: 180°C.
    Ротаційна піч: 160-170°C.

    Тривалість випікання: 50-60 хв.

Кекс Айріш Вельвет