Рецептури Рецептури

Кекс Айворі Вельвет

Ніжний аромат та волога структура кексу Айворі Вельвет - це ідеальний вибір любителів класичних смаків з ванільними нотами та чудовий спосіб вразити тих, хто не очікує скуштувати таку вражаюче витончену текстуру.

Тісто

1,000 кг   Айворі Вельвет
0,400 кг   олія соняшникова
0,420 кг   яйця
0,230 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однородної консистенції.

Параметри випікання:

Подова піч: 180°C.
Ротаційна піч: 160-170°C.

Тривалість випікання: 50-60 хв.

Кекс Айворі Вельвет