Рецептури
Кекс Айворі Вельвет

Ніжний аромат та волога структура кексу Айворі Вельвет - це ідеальний вибір любителів класичних смаків з ванільними нотами та чудовий спосіб вразити тих, хто не очікує скуштувати таку вражаюче витончену текстуру.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг Айворі Вельвет
0,400 кг олія соняшникова
0,420 кг яйця
0,230 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто:

    збити всі рецептурні компоненти на середній швидкості протягом 5 хв. за допомогою плоского бітера до однородної консистенції.

    Параметри випікання:

    Подова піч: 180°C.
    Ротаційна піч: 160-170°C.

    Тривалість випікання: 50-60 хв.

Кекс Айворі Вельвет