Рецепти
Турецький бублик Сіміт

Смачні бублики до сніданку та перекусів. Смакуюють як з маслом, медом або варенням, так і сиром і томатами.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,050 кг Крафен 20
0,050 кг дріжджі пресовані
0,180 кг цукор
0,100 кг маргарин
0,100 кг яйця
0,010 кг сіль
0,002 кг ванілін
0,360 кг вода
Покриття
0,040 кг мед
0,100 кг вода
Декор
0,160 кг кунжут

Спосіб приготування

    Тісто:

    змішати всі інгредієнти згідно рецептури та замісити тісто 5 хв. на першій швидкості та 5 хв. на другій швидкості тістоміса до добре вимішеного тіста. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 20-25 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на заготовки вагою 0,180 кг, округлити та дати відлежатись 5 хв. для кращого формування. Сформований бублик занурити в медовий сироп, декорувати кунжутом та викласти на листи. Кінцеве вистоювання проводити при температурі 34-36°С та відносній вологості 75% протягом 50-60 хв.
    Параметри випікання:

    температура випікання 180°С, тривалість випікання 10-15 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).

Турецький бублик Сіміт