Рецептури Рецептури

Турецький бублик Сіміт

Смачні бублики до сніданку та перекусів. Смакуюють як з маслом, медом або варенням, так і сиром і томатами.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,050 кг   Крафен 20
0,050 кг   дріжджі пресовані
0,180 кг   цукор
0,100 кг   маргарин
0,100 кг   яйця
0,010 кг   сіль
0,002 кг   ванілін
0,360 кг   вода

Покриття

0,040 кг   мед
0,100 кг   вода

Декор

0,160 кг   кунжут

Спосіб приготування

Тісто:

змішати всі інгредієнти згідно рецептури та замісити тісто 5 хв. на першій швидкості та 5 хв. на другій швидкості тістоміса до добре вимішеного тіста. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 20-25 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на заготовки вагою 0,180 кг, округлити та дати відлежатись 5 хв. для кращого формування. Сформований бублик занурити в медовий сироп, декорувати кунжутом та викласти на листи. Кінцеве вистоювання проводити при температурі 34-36°С та відносній вологості 75% протягом 50-60 хв.
Параметри випікання:

температура випікання 180°С, тривалість випікання 10-15 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).

Турецький бублик Сіміт