

Паніні Дарк
Паніні Дарк
Паніні темне із зерновими наповненнями та житнім борошном — поживний виріб із насиченим смаком. Поєднання житнього борошна та злакових зерен надає особливу текстуру та приємний аромат.
Тісто
90,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
10,000 кг | Борошно житнє сіяне | |
7,000 кг | Маргарин 72% | |
2,200 кг | Сіль | |
3,000 кг | Дріжджі пресовані | |
30,000 кг | Живі Зерна Дарк | |
6,000 кг | Браун Нектар | |
1,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
50,000 кг | Вода |
Оздоблення
4,000 кг | Сід Мікс |
Спосіб приготування
Тісто:
- Замісити тісто протягом 4 хв. на 1-й швидкості та 6-7 хв. на 2-й швидкості, до стану добре вимішаного тіста.
- Температура тіста 26-27°С, відлежування тіста 10-15 хв.
- Розкачати тісто в пласт на машині для розкатки або в ручну.
- Поділити пласт тіста на заготовки прямокутної форми вагою 0,170 кг.
- Кінцеве вистоювання 50-65 хв. при температурі 35-36°С та відносній вологості повітря 75%.
- Перед випіканням посипати тістові заготовки Сід Міксом (за бажанням).
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: температура 220°С, тривалість 12-14 хв.
- Подова піч: верх 230°С, низ 215°С. Тривалість випікання15-17 хв. з парозволоженням на початку.
- Час випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
