Рецептури Рецептури

Паніні Дарк

Паніні темне із зерновими наповненнями та житнім борошном — поживний виріб із насиченим смаком. Поєднання житнього борошна та злакових зерен надає особливу текстуру та приємний аромат.

Тісто

90,000 кг   Борошно пшеничне в/г
10,000 кг   Борошно житнє сіяне
7,000 кг   Маргарин 72%
2,200 кг   Сіль
3,000 кг   Дріжджі пресовані
30,000 кг   Живі Зерна Дарк
6,000 кг   Браун Нектар
1,000 кг   Нордікс Супер Нью
50,000 кг   Вода

Оздоблення

4,000 кг   Сід Мікс

Спосіб приготування

Тісто:

  • Замісити тісто протягом 4 хв. на 1-й швидкості та 6-7 хв. на 2-й швидкості,  до стану добре вимішаного тіста.
  • Температура тіста 26-27°С, відлежування тіста 10-15 хв.
  • Розкачати тісто в пласт на машині для розкатки або в ручну.
  • Поділити пласт тіста на заготовки прямокутної форми вагою 0,170 кг.
  • Кінцеве вистоювання 50-65 хв. при температурі 35-36°С та відносній вологості повітря 75%.
  • Перед випіканням посипати тістові заготовки Сід Міксом (за бажанням).

Параметри випікання:

  • Ротаційна піч: температура 220°С, тривалість 12-14 хв.
  • Подова піч: верх 230°С, низ 215°С. Тривалість випікання15-17 хв. з парозволоженням на початку.
  • Час випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
Паніні Дарк