Рецептури Рецептури

Пампушки Чорна перлина

Нова інтерпретація пампушок: на заварці з житнього борошна, з екстрактом чорноплідної горобини та чорної патоки. Збагачені полівітамінами та антиоксидантами.

Тісто

90,000 кг   Борошно пшеничне в/г
10,000 кг   Борошно житнє сіяне
25,000 кг   Леквар Чорна Перлина
5,000 кг   Браун Нектар
1,000 кг   Нордікс Супер Нью
3,000 кг   Дріжджі пресовані
4,000 кг   Маргарин 72%
2,200 кг   Сіль
50,000 кг   Вода

Спосіб приготування

Тісто:

  • Замісити тісто 8 хв. на 1-й швидкості та 2 хв. на 2-й швидкості.
  • Температура тіста 27-28°С, відлежування тіста 30 хв.
  • Тісто поділити на шматочки по 0,060 кг, заокруглити і скласти у форми по шість штук.
  • Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%.

Параметри випікання:

  • Подова піч: температура випікання 230-210°C протягом 20 хв.
  • Ротаційна піч: температура 230-200°C протягом 20 хв.
Пампушки Чорна Перлина