

Пампушки Чорна перлина
Пампушки Чорна перлина
Нова інтерпретація пампушок: на заварці з житнього борошна, з екстрактом чорноплідної горобини та чорної патоки. Збагачені полівітамінами та антиоксидантами.
Тісто
90,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
10,000 кг | Борошно житнє сіяне | |
25,000 кг | Леквар Чорна Перлина | |
5,000 кг | Браун Нектар | |
1,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
3,000 кг | Дріжджі пресовані | |
4,000 кг | Маргарин 72% | |
2,200 кг | Сіль | |
50,000 кг | Вода |
Спосіб приготування
Тісто:
- Замісити тісто 8 хв. на 1-й швидкості та 2 хв. на 2-й швидкості.
- Температура тіста 27-28°С, відлежування тіста 30 хв.
- Тісто поділити на шматочки по 0,060 кг, заокруглити і скласти у форми по шість штук.
- Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%.
Параметри випікання:
- Подова піч: температура випікання 230-210°C протягом 20 хв.
- Ротаційна піч: температура 230-200°C протягом 20 хв.
