

Круасан-бріош з мигдалевою скоринкою
Круасан-бріош з мигдалевою скоринкою
Цікавий варіант традиційного круасана, що поєднує з м’якість тіста бріош з ароматом та смаком мигдалевого покриття.
Тісто
100,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
6,000 кг | Дріжджі пресовані | |
15,000 кг | Цукор | |
15,000 кг | Маргарин 72% | |
10,000 кг | Яйця | |
1,500 кг | Софт Тач | |
2,000 кг | Гамма Фреш | |
6,000 кг | Сухе молоко 1,5% | |
1,200 кг | Сіль | |
22,000 кг | Вода |
Покриття
40,000 кг | Гласса Кракелюр | |
12,000 кг | Білок яйця |
Оздоблення
3,000 кг | Цукрова пудра |
Спосіб приготування
Тісто:
- Для замісу використовувати холодну воду або частину води вносити у вигляді льоду.
- В діжу тістомісильної машини загрузити всі компоненти передбачені рецептурою та 1/2 частину маргарину.
- Замісити тісто 6-8 хв. на 1-й швидкості до повного розчинення льоду та 4 хв. на 2-й швидкості тістоміса.
- Потім внести решту маргарину та місити 2 хв. на 1-й шв. і 2-3 хв. на 2-й шв., до стану добре вимішаного тіста.
- Температура тіста 24-26°C.
- Виключити бродіння.
- На тісторозкатувальній машині розкатати тісто товщиною 3,5-4 мм.
- За допомогою спеціального ножа вирізати трикутники та сформувати у вигляді круасану вагою 0,070-0,072 кг.
- Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при температурі 35-36°C та відносній вологості 75%.
- Перед посадкою в піч зробити поздовжній глибокий надріз та відсадити покриття по 0,018-0,020 кг і посипати щедро цукровою пудрою.
Начинка:
- Глассу Кракелюр змішати з яєчним білком в міксері за допомогою бітера протягом 2-3 хв. на низькій швидкості до однорідної консистенції.
- Для того, щоб покриття при нанесенні та після краще трималося на тістових заготовках рекомендовано його залишити в холодильній камері мінімум на 3 години.
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: температура випікання 210°C, тривалість 8-10 хв., без парозволоження.
- Час випікання може змінюватись в залежності від маси тістової заготовки, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
Більше
Відео з технології приготування мигдалевого покриття Гласса Кракелюр
