

Хлібці Прокорн
Хлібці Прокорн
Це не просто смачні багатозернові булочки для перекусу. Це справжнє джерело енергії та здоров’я: вироби збагачені кальцієм, фосфором, магнієм та натрієм.
Тісто
0,700 кг | Борошно пшеничне в/г | |
0,300 кг | Паномікс Прокорн | |
0,020 кг | Ферменто Форте | |
0,020 кг | Дріжджі пресовані | |
0,008 кг | Сіль | |
0,650 кг | Вода |
Оздоблення
0,090 кг | Сід Мікс |
Спосіб приготування
Тісто:
- Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста.
- Температура тіста 27°C.
- Вага тістової заготовки довільна.
- Закруглити заготовку. Відлежування тіста 30-45 хв. в умовах цеху, обгорнувши поліпропіленовою плівкою, уникаючи завітрення тістової заготовки.
- Відформувати і зробити декорацію. Кінцеве вистоювання 40-60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C.
Параметри випікання:
Час випікання 30 хв. при температурі 230-200°C (випікати з використанням пару). Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
