Рецептури Рецептури

Хлібці Прокорн

Це не просто смачні багатозернові булочки для перекусу. Це справжнє джерело енергії та здоров’я: вироби збагачені кальцієм, фосфором, магнієм та натрієм.

Тісто

0,700 кг   Борошно пшеничне в/г
0,300 кг   Паномікс Прокорн
0,020 кг   Ферменто Форте
0,020 кг   Дріжджі пресовані
0,008 кг   Сіль
0,650 кг   Вода

Оздоблення

0,090 кг   Сід Мікс

Спосіб приготування

Тісто:

  • Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста.
  • Температура тіста 27°C.
  • Вага тістової заготовки довільна.
  • Закруглити заготовку. Відлежування тіста 30-45 хв. в умовах цеху, обгорнувши поліпропіленовою плівкою, уникаючи завітрення тістової заготовки.
  • Відформувати і зробити декорацію. Кінцеве вистоювання 40-60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C.

Параметри випікання:

Час випікання 30 хв. при температурі 230-200°C (випікати з використанням пару). Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Хлібці Прокорн