Рецептури Рецептури

Хлібці Фінські

Темні хлібці з супер зерновим наповненням.

Тісто

0,500 кг   борошно пшеничне в/г
0,500 кг   борошно житнє обдирне
0,500 кг   Живі зерна Дарк
0,010 кг   Рута Рай
0,100 кг   картопляні пластівці
0,020 кг   сіль
0,030 кг   дріжджі пресовані
0,550 кг   вода

Декор

0,150 кг   Сідмікс

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 30 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Розкатати тісто товщиною 0,8-1,0 см та декорувати посипкою Сідмікс та покласти на деко. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°С протягом 50-60 хв.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: 230-210°C
Тривалість випікання: 10 хв.
Ротаційна піч: 220-200°C
Тривалість випікання: 8-9 хв.

Хлібці Фінські