Рецепти
Хлібці Фінські

Темні хлібці з супер зерновим наповненням.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,500 кг борошно пшеничне в/г
0,500 кг борошно житнє обдирне
0,500 кг Живі зерна Дарк
0,010 кг Рута Рай
0,100 кг картопляні пластівці
0,020 кг сіль
0,030 кг дріжджі пресовані
0,550 кг вода
Декор
0,150 кг Сідмікс

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 30 хв. (в умовах цеху, уникаючи завітрення). Розкатати тісто товщиною 0,8-1,0 см та декорувати посипкою Сідмікс та покласти на деко. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°С протягом 50-60 хв.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: 230-210°C
Тривалість випікання: 10 хв.
Ротаційна піч: 220-200°C
Тривалість випікання: 8-9 хв.

Хлібці Фінські