Рецептури Рецептури

Гамбургер Прокорн

Збалансована та поживна багатозернова булочка для гамбургеру. Для тих, хто цінує якісну їжу без компромісів.

Тісто

50,000 кг   Борошно пшеничне в/г
20,000 кг   Борошно пшеничне цільнозернове
30,000 кг   Паномікс Прокорн
6,000 кг   Тост Мікс
3,500 кг   Дріжджі пресовані
4,000 кг   Цукор
4,000 кг   Маргарин 72%
51,000 кг   Вода

Декор

8,000 кг   Сід Мікс

Спосіб приготування

Тісто:

  • Замісити тісто протягом 4 хв. на першій швидкості та 6 хв. на другій швидкості тістоміса.
  • Температура тіста 25-27°С.
  • Попереднє вистоювання 10-15 хв в умовах цеху, уникаючи завітрення.
  • Поділити тісто на заготовки масою 0,080 кг та заокруглити.
  • Декорувати зерновою сумішшю Сід Мікс.
  • Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 220-190°С протягом 10-11 хв., з мінімальними парозволоженням на початку випікання.

Гамбургер Прокорн