Гамбургер Прокорн
Гамбургер Прокорн
Збалансована та поживна багатозернова булочка для гамбургеру. Для тих, хто цінує якісну їжу без компромісів.
Тісто
| 50,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 20,000 кг | Борошно пшеничне цільнозернове | |
| 30,000 кг | Паномікс Прокорн | |
| 6,000 кг | Тост Мікс | |
| 3,500 кг | Дріжджі пресовані | |
| 4,000 кг | Цукор | |
| 4,000 кг | Маргарин 72% | |
| 51,000 кг | Вода |
Декор
| 8,000 кг | Сід Мікс |
Спосіб приготування
Тісто:
- Замісити тісто протягом 4 хв. на першій швидкості та 6 хв. на другій швидкості тістоміса.
- Температура тіста 25-27°С.
- Попереднє вистоювання 10-15 хв в умовах цеху, уникаючи завітрення.
- Поділити тісто на заготовки масою 0,080 кг та заокруглити.
- Декорувати зерновою сумішшю Сід Мікс.
- Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 220-190°С протягом 10-11 хв., з мінімальними парозволоженням на початку випікання.
