Рецепти
Фокача Аморе

Глибокий, насичений смак, крупнопористий м'якіш, хрустка та запашна шкоринка.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,020 кг дріжджі пресовані
0,020 кг сіль
0,003 кг Італійські трави
0,800 кг вода
0,150 кг Аморе Меланж Віт
Наповнювач*
0,150 кг маслини

Спосіб приготування

    Тісто:

    Змішати всі інгредієнти разом та добре вимісити тісто на 1 шв. (4 хв.) – 2 шв. (7-8 хв). Воду в заміс додаєм в кілька етапів для кращого забезпечення водопоглинання. В кінці замісу додати маслини. Температура тіста 25-27°C. Бродіння в потоці 60-90 хв. Поділити тісто на шматки вагою 350 г. Злегка заокруглити тісто. Попереднє вистоювання 20 хв. Відформувати тісто у формі лаваша та викласти на листи для випікання. Кінцеве вистоювання 30-40 хв. перед випіканням змастити водно-жировою емульсією (співвідношення вода:оливкова олія 1:1, додати трохи солі та за бажанням суміш італійських трав). 

Більше

Параметри випікання:

Випікати з подачею пару.

Температура випікання 230-210°C. Час випікання 15-20 хв.

Фокача Аморе