![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Чіабатта зернова Вітал
Чіабатта зернова Вітал
Надзвичайно запашна темна чіабатта з глибоким багатогранним смаком з солодовими нотами та багатозерновим наповненням.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
15,000 кг | Паноплюс Вітал | |
4,000 кг | Аморе Р Італійська | |
1,500 кг | Нордікс Супер Нью | |
2,200 кг | сіль | |
2,000 кг | дріжджі пресовані | |
88,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти (85% води від загальної кількості), замісити тісто 4 хв. на 1-й швидкості та 8-10 хв. на 2-й швидкості тістоміса (поступово додавши решту води). Температура тіста 22-24°С. Вологість тіста 49,0%. Бродіння тіста 120 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення (зробити 2 обминки через кожні 45-50 хв.). Поділити тісто на заготовки бажаної ваги, покласти на лист та залишити на 5-10 хв. для релаксації.
Параметри виіпкання:
Подова піч: температура випікання: верх 250°С, низ 230°С, тривалість випікання 13-16 хв., на початку випічки подати пар. Тривалість випікання може змінюватися взалежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.
![Чіабатта зернова Вітал](https://www.zeelandia.ua/recipes/dribnoshtuchni-vyroby/chiabatta-zernova-vital/@@images/image-400-3e2b6a0df6359478cf54ff5704b19452.png)