Рецептури Рецептури

Чіабатта зернова Вітал

Надзвичайно запашна темна чіабатта з глибоким багатогранним смаком з солодовими нотами та багатозерновим наповненням.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
15,000 кг   Паноплюс Вітал
4,000 кг   Аморе Р Італійська
1,500 кг   Нордікс Супер Нью
2,200 кг   сіль
2,000 кг   дріжджі пресовані
88,000 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі інгредієнти (85% води від загальної кількості), замісити тісто 4 хв. на 1-й швидкості та 8-10 хв. на 2-й швидкості тістоміса (поступово додавши решту води). Температура тіста 22-24°С. Вологість тіста 49,0%. Бродіння тіста 120 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення (зробити 2 обминки через кожні 45-50 хв.). Поділити тісто на заготовки бажаної ваги, покласти на лист та залишити на 5-10 хв. для релаксації.

Параметри виіпкання:

Подова піч: температура випікання: верх 250°С, низ 230°С, тривалість випікання 13-16 хв., на початку випічки подати пар. Тривалість випікання може змінюватися взалежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.

Чіабатта зернова Вітал