Рецепти
Чіабата зернова Міланська

Ароматна зернова чіабатта на заквасці.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,800 кг борошно пшеничне в/г
0,200 кг Суміш Ягеллонська Фрі
0,200 кг Живі зерна
0,020 кг дріжджі пресовані
0,800 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити тісто згідно рецептури. Бродіння тіста – 1 год. 30 хв. в умовах цеху. Під час бродіння через кожні 30 хв. за можливістю робити складання тіста. Поділити тісто на шматки бажаної ваги та форми. Кінцеве вистоювання протягом 30-40 хв. в умовах цеху або у вистійній шафі.

Більше

Параметри випікання:

Подова піч: 250-230°C (10 хв.) + 230-210°C (20 хв.).
Ротаційна піч: 220-200°C (20 хв.).

Чіабата зернова Міланська