Рецептури
Чіабатта Ягеллонська

Чіабатта з високою пористістю м’якішу та хрусткою шкоринкою, з особливим зовнішнім виглядом та смаком. Чиста етикетка.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,800 кг борошно пшеничне в/г
0,200 кг Суміш Ягеллонська Фрі
0,020 кг дріжджі пресовані
0,750 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто: змішати всі інгредієнти разом, додавши 0,650 кг води. Наприкінці замісу поступово додати решту  0,100 кг води. Загальний час замісу 4 хв. на першій швидкості та 8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 24-26°C. Бродіння тіста 45 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на прямокутні заготовки по 0,150 кг. Кінцеве вистоювання 80-90 хв. при температурі 28-30°C та відносній вологості 70%.

    Параметри випікання:

    Подова піч: температура випікання 250-230°C протягом 10 хв. та 230-210°C протягом 20 хв. з попередньою подачею пари протягом 16-18 хв.

Чіабатта Ягеллонська