Рецептури Рецептури

Чіабатта овочева

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,100 кг   Суміш Ягеллонська Фрі
0,400 кг   Живі зерна Веггі
0,010 кг   олія соняшникова
0,030 кг   дріжджі пресовані
0,010 кг   сіль
0,020 кг   томати в'ялені
0,015 кг   паприка
0,010 кг   селера мелена
0,700 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замочити томати, паприку та селеру у воді (6% від загальної маси) та залишити на 30 хв. в умовах цеху. Заміс тіста: 4 хв. на 1-ій швидкості та 8-10 хв. на 2-ій швидкості. В кінці замісу тіста додати замочені овочі. Бродіння тіста 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Сформувати заготовки по 0,135 кг. Фінальне вистоювання 60 хв. при температурі 26-28°С та відносній вологості 65-70%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 220-200°С протягом 11-12 хв. з парозволоженням на початку випічки.

Чіабатта овочева