Рецептури
Чіабатта овочева

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,100 кг Суміш Ягеллонська Фрі
0,400 кг Живі зерна Веггі
0,010 кг олія соняшникова
0,030 кг дріжджі пресовані
0,010 кг сіль
0,020 кг томати в'ялені
0,015 кг паприка
0,010 кг селера мелена
0,700 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замочити томати, паприку та селеру у воді (6% від загальної маси) та залишити на 30 хв. в умовах цеху. Заміс тіста: 4 хв. на 1-ій швидкості та 8-10 хв. на 2-ій швидкості. В кінці замісу тіста додати замочені овочі. Бродіння тіста 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Сформувати заготовки по 0,135 кг. Фінальне вистоювання 60 хв. при температурі 26-28°С та відносній вологості 65-70%.

    Параметри випікання:

    Подова піч: температура випікання 220-200°С протягом 11-12 хв. з парозволоженням на початку випічки.

Чіабатта овочева