Рецепти
Бургер-чіабата П'ємонтський

Насичений смак, зернове наповнення та маслини не залишать байдужими, навіть, найвибагливіших гурманів.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,100 кг Аморе Меланж Віт
0,022 кг сіль
0,025 кг дріжджі пресовані
0,020 кг олія соняшникова
0,050 кг насіння гарбуза
0,050 кг льон
0,080 кг маслини
0,800 кг вода

Спосіб приготування

    Тісто:

    Заміс тіста: 4хв на 1-й і10 хв на 2-й швидкості. Замочені маслини, льон, насіння додавати в кінці замісу. Температура тіста: 22-24ºС.
    Попереднє бродіння тіста: 60 хв. в умовах цеху. Безстрессово сформувати заготовки у вигляді чіабати. Кінцеве бродіння: 90 хв. в умовах цеху.

Більше

Параметри випікання:

В подовій печі: 260-230 ºС, протягом 20 хв. з подачею пари на початку випікання.

Бургер-чіабата П'ємонтський