![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-1280-a175350e8bc89a5dcc099dadce583d35.png)
![Рецептури Рецептури](https://www.zeelandia.ua/recipes/@@images/image-768-7874286a9218bed09433ef6a22fde265.png)
Бургер-чіабата П'ємонтський
Бургер-чіабата П'ємонтський
Насичений смак, зернове наповнення та маслини не залишать байдужими, навіть, найвибагливіших гурманів.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
0,100 кг | Аморе Меланж Віт | |
0,022 кг | сіль | |
0,025 кг | дріжджі пресовані | |
0,020 кг | олія соняшникова | |
0,050 кг | насіння гарбуза | |
0,050 кг | льон | |
0,080 кг | маслини | |
0,800 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Заміс тіста: 4хв на 1-й і10 хв на 2-й швидкості. Замочені маслини, льон, насіння додавати в кінці замісу. Температура тіста: 22-24ºС.
Попереднє бродіння тіста: 60 хв. в умовах цеху. Безстрессово сформувати заготовки у вигляді чіабати. Кінцеве бродіння: 90 хв. в умовах цеху.
Більше
Параметри випікання:
В подовій печі: 260-230 ºС, протягом 20 хв. з подачею пари на початку випікання.
![Бургер-чіабата П'ємонтський](https://www.zeelandia.ua/recipes/dribnoshtuchni-vyroby/burher-chiabata-pyemontskyy/@@images/image-400-af93cff21adf4b285123073e127988a0.png)