Рецептури Рецептури

Бургер-чіабата П'ємонтський

Насичений смак, зернове наповнення та маслини не залишать байдужими, навіть, найвибагливіших гурманів.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,100 кг   Аморе Меланж Віт
0,022 кг   сіль
0,025 кг   дріжджі пресовані
0,020 кг   олія соняшникова
0,050 кг   насіння гарбуза
0,050 кг   льон
0,080 кг   маслини
0,800 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Заміс тіста: 4хв на 1-й і10 хв на 2-й швидкості. Замочені маслини, льон, насіння додавати в кінці замісу. Температура тіста: 22-24ºС.
Попереднє бродіння тіста: 60 хв. в умовах цеху. Безстрессово сформувати заготовки у вигляді чіабати. Кінцеве бродіння: 90 хв. в умовах цеху.

Більше

Параметри випікання:

В подовій печі: 260-230 ºС, протягом 20 хв. з подачею пари на початку випікання.

Бургер-чіабата П'ємонтський