Рецептури
Булочка Веггі Гриль

Надзвичайно багатогранний смак та пікантний аромат.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
0,900 кг борошно пшеничне в/г
0,100 кг Аморе Меланж Віт
0,300 кг Живі зерна Веггі
0,100 кг Болонез
0,020 кг дріжджі пресовані
0,020 кг сіль
0,550 кг вода
Декор
0,090 кг Сідмікс
0,010 кг паприка

Спосіб приготування

    Тісто:

    Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 26-27°С. Бродіння тіста 30-40 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки по 0,050 кг, заокруглити. Декорувати в зерновій суміші Сід Мікс з паприкою та викласти на листи для випікання. Кінцеве вистоювання 40-60 хв. при температурі 35°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням на заготовках зробити надрізи.

    Параметри випікання:

    Випікати при температурі 230-200°С протягом 10-12 хв. з парозволоженням. 

Булочка Веггі Гриль