Рецептури Рецептури

Булочка Веггі Гриль

Надзвичайно багатогранний смак та пікантний аромат.

Тісто

0,900 кг   борошно пшеничне в/г
0,100 кг   Аморе Меланж Віт
0,300 кг   Живі зерна Веггі
0,100 кг   Болонез
0,020 кг   дріжджі пресовані
0,020 кг   сіль
0,550 кг   вода

Декор

0,090 кг   Сідмікс
0,010 кг   паприка

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 26-27°С. Бродіння тіста 30-40 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки по 0,050 кг, заокруглити. Декорувати в зерновій суміші Сід Мікс з паприкою та викласти на листи для випікання. Кінцеве вистоювання 40-60 хв. при температурі 35°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням на заготовках зробити надрізи.

Параметри випікання:

Випікати при температурі 230-200°С протягом 10-12 хв. з парозволоженням. 

Булочка Веггі Гриль