Рецептури Рецептури

Булочка Веггі

Збагачена вмістом голозерного вівса, соцевиці та ячмінно-солодовим екстрактом.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,300 кг   Живі зерна Веггі
0,020 кг   дріжджі пресовані
0,020 кг   олія соняшникова
0,020 кг   сіль
0,005 кг   Гамма Універсальна
0,550 кг   вода

Декор

0,100 кг   Сідмікс

Спосіб приготування

Тісто:

змішати всі інгредієнти згідно рецептури. Замісити тісто 4 хв. на першій швидкості та 6-8 хв. на другій швидкості. Бродіння тіста 20-30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на шматки вагою 0,080 кг, заокруглити і залишити на відпочинок на 5-10 хв. для кращого формування. Відформувати тістові заготовки продовгуватої форми, декорувати зерновою сумішшю Сідмікс зі сторони шва, і цією стороною покласти на листи для випікання, застелені пергаментом та присипані борошном. Кінцеве вистоювання  протягом 40-60 хв. при температурі 35°C та відносній вологості 70-75% Перед посадкою в піч перевернути вироби швом до верху.

Параметри випікання:

Подова піч: температура випікання 230-200°C, тривалість випікання 10-12 хв. з парозволоженням.

Булочка Веггі