Рецептури
Булочка ванільний ранок

Булочка з характерним рівномірним дрібнопористим м'якушем та витонченим ванільно-молочним смаком і ароматом.

Рецептура

Група Вага / Об’єм Одиниця виміру Продукт
Тісто
1,000 кг борошно пшеничне в/г
0,150 кг масло вершкове
0,100 кг сухе молоко 1,5%
0,050 кг цукор
0,050 кг дріжджі пресовані
0,015 кг Софт Тач
0,015 кг сіль
0,450 кг вода
Наповнювач
0,300 кг Джеммі Лайт Вишня
0,600 кг масло вершкове
0,450 кг Чоколіна Вайт

Спосіб приготування

    Тісто: змішати всі інгредієнти та замісити тісто 5 хв. на першій швидкості і 5 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 26-27°С. Бродіння тіста 15-20 хв. в умовах цеху уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки по 0,060 кг, заокруглити і дати відлежатись 2 хв. для кращого формування. Тістовим заготовкам надати продовгуватої форми і викласти на багетний лист. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%. Перед випічкою на поверхні булочки зробити продовгуватий надріз. 

    Параметри випікання: 

    Випікати з подачею пари на початку процесу.

    Ротаційна піч: температура випікання 190-180°С, протягом 10 хв. (для заготовок масою 0,060 кг). 

    Час випікання залежить від маси тістових заготовок.

    Наповнювач: масло вершкове збити до пишної маси, додати Чоколіна Вайт. В булочці збоку зробити розріз та відсадити Джеммі Лайт Вишню і крем з Чоколіна Вайт.

Булочка ванільний ранок