Рецептури Рецептури

Булочка ванільний ранок

Булочка з характерним рівномірним дрібнопористим м'якушем та витонченим ванільно-молочним смаком і ароматом.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне в/г
0,150 кг   масло вершкове
0,100 кг   сухе молоко 1,5%
0,050 кг   цукор
0,050 кг   дріжджі пресовані
0,015 кг   Софт Тач
0,015 кг   сіль
0,450 кг   вода

Наповнювач

0,300 кг   Джеммі Лайт Вишня
0,600 кг   масло вершкове
0,450 кг   Чоколіна Вайт шоколад

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі інгредієнти та замісити тісто 5 хв. на першій швидкості і 5 хв. на другій швидкості тістоміса. Температура тіста 26-27°С. Бродіння тіста 15-20 хв. в умовах цеху уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки по 0,060 кг, заокруглити і дати відлежатись 2 хв. для кращого формування. Тістовим заготовкам надати продовгуватої форми і викласти на багетний лист. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%. Перед випічкою на поверхні булочки зробити продовгуватий надріз. 

Параметри випікання: 

Випікати з подачею пари на початку процесу.

Ротаційна піч: температура випікання 190-180°С, протягом 10 хв. (для заготовок масою 0,060 кг). 

Час випікання залежить від маси тістових заготовок.

Наповнювач: масло вершкове збити до пишної маси, додати Чоколіна Вайт шоколад. В булочці збоку зробити розріз та відсадити Джеммі Лайт Вишню і крем з Чоколіна Вайт шоколад.

Булочка ванільний ранок