Новини Новини

Висота
125. Сучасні FoodTech
ритми

Восени компанія Zeelandia Ukraine провела форуми у містах Київ та Львів, які об’єднали провідних виробників хлібобулочних та кондитерських виробів всієї України.

Заходи традиційно складалися з двох частин: лекційної та виставкової.


У своїй доповіді Андрій Василенко розповів про 125-річний шлях Zeelandia – про злети й виклики, про те, як компанія вистояла попри стихійні лиха, епідемії та війни, і продовжує рости та вдосконалюватися.

Юрій Богачов представив ключові напрямки підтримки від Zeelandia для виходу на глобальні ринки.

Тетяна Граждан презентувала новинку – сухі начинки  Фесті та їхні можливості для виробників хлібобулочних виробів.

Максим Машляківський, Засновник та СЕО Foresight & Predictive Analytics, презентував результати дослідження «Європейський ринок ХБВ очима українських мігрантів», проведеного на замовлення Zeelandia.

Zeelandia - №1 на ринку по свіжості ХБВ, про інноваційні BIT-технології, що допомагають вдосконалити м’якість і свіжість виробів, розповіли Михайло Продеус (RD, Zeelandia, Нідерланди) та Наталія Савчук (Керівник технологічного відділу, Zeelandia).

Чотири неймовірні локації, на яких презентували кондитерські, хлібні, здобні та листкові вироби, обладнання для нанесення антиадгезійних засобів, а також вироби, присвячені великоднім та різдвяним святам – кожна експо-зона гармонійно доповнювала програму заходу та розкривала нові горизонти для українських виробників.

Дякуємо всім, хто приєднався до нас! До нових зустрічей!

Відео з київського форуму

Як проходим форум у Львові можна подивитися тут. 

Висота 125. Сучасні FoodTech ритми