Рецептури
Хліб Bon Fruit

Хапай корисне! Цільнозернове борошно, родзинки та курага, овес, амарант, соя, льон, насіння соняшника та гарбуза, джерело фосфору (15% добової норми), без доданого цукру.

Тісто

1,000 кг   борошно пшеничне цільнозернове
0,200 кг   Суміш Ягеллонська Фрі
0,600 кг   Живі зерна Фрутті
0,030 кг   дріжджі пресовані
0,002 кг   сіль
0,100 кг   насіння гарбуза
0,250 кг   родзинки
0,600 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто:

Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 6-7 хв. на 2-ій швидкості. В кінці замісу додати родзинки та насіння гарбуза. Бродіння тіста 50-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,570 кг. Сформувати заготовки. Остаточне вистоювання 40-50 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 70-75%.

Параметри випікання:

Подова піч: температура віпікання 250-220°С протягом 23-25 хв. з парозволоженням.

Хліб Bon Fruit