
Хліб Bon Fruit
Хліб Bon Fruit
Хапай корисне! Цільнозернове борошно, родзинки та курага, овес, амарант, соя, льон, насіння соняшника та гарбуза, джерело фосфору (15% добової норми), без доданого цукру.
Тісто
1,000 кг | борошно пшеничне цільнозернове | |
0,200 кг | Суміш Ягеллонська Фрі | |
0,600 кг | Живі зерна Фрутті | |
0,030 кг | дріжджі пресовані | |
0,002 кг | сіль | |
0,100 кг | насіння гарбуза | |
0,250 кг | родзинки | |
0,600 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто:
Замісити всі інгредієнти згідно рецептури протягом 4 хв. на першій швидкості та 6-7 хв. на 2-ій швидкості. В кінці замісу додати родзинки та насіння гарбуза. Бродіння тіста 50-60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки вагою 0,570 кг. Сформувати заготовки. Остаточне вистоювання 40-50 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 70-75%.
Параметри випікання:
Подова піч: температура віпікання 250-220°С протягом 23-25 хв. з парозволоженням.
