Хліб Black Kernel
Хліб Black Kernel
Завдяки натуральній заквасці та холодній ферментації цей хліб має виразний аромат і характерну пористу текстуру, а спельта та чорниця надають виробу глибокого смаку й підкреслюють його поживність та користь для здоров'я. Ідеальний вибір для тих, хто цінує натуральність та справжній крафтовий характер випічки.
Аутоліз
| 30,000 кг | Борошно цільнозернове із чорнозерної спельти | |
| 30,000 кг | Вода |
Тісто
| 70,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 15,000 кг | Круасан Зерновий | |
| 3,000 кг | Аморе Віт Рустік | |
| 1,000 кг | Дріжджі пресовані | |
| 2,200 кг | Сіль | |
| 50,000 кг | Вода |
Наповнювач
| 5,000 кг | Чорниця морожена |
Спосіб приготування
Аутоліз:
- Цільнозернове борошно змішати з водою 1:1 і залишити на 30 хв. для набухання.
Тісто:
- Змішати всі інгредієнти разом, додавши 80% рецептурної кількості води (температура води 7-10°С).
- Наприкінці замісу поступово додати решту води.
- Замісити тісто: 4 хв. на 1-й швидкості та 10 хв. на 2-й швидкості тістоміса.
- Температура тіста 24-26°С.
- Чорницю додати в кінці замісу.
- Бродіння тіста 60 хв. в умовах цеху.
- Сформувати тістові заготовки довільної форми вагою 0,570 кг, покласти у кошики, після чого відправити у ферментаційну камеру при +5°С на 12-16 годин (холодна ферментація).
- Після бродіння прогріти тістові заготовки до +20°С протягом 40-60 хв.
- Перед випіканням зробити повздовжній надріз.
Параметри випікання:
- Подова піч: температура випікання верх 230°С, низ 210°С протягом 24-26 хв., з парозволоженням на початку випікання.
- Час випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурного режиму, конструктивних особливостей печі.
