Здобний кекс Святковий
Здобний кекс Святковий
Здобний кекс з цитрусово-сирним смаком, шоколадними дропсами та цукатами.
Тісто
| 0,400 кг | сир кисломолочний | |
| 0,200 кг | масло вершкове | |
| 0,300 кг | яйця | |
| 0,500 кг | цукор | |
| 0,004 кг | ванілін | |
| 0,100 кг | Корент Європа | |
| 0,320 кг | борошно пшеничне в/г | |
| 0,005 кг | сіль | |
| 0,015 кг | Пекарський порошок | |
| 0,100 кг | родзинки | |
| 0,050 кг | Шарлі Деко Браун | |
| 0,060 кг | цукати |
Покриття
| 0,100 кг | Сатіна Мілк |
Спосіб приготування
Тісто:
- Сир збити з маслом за допомогою плаского бітера.
- Поступово додати яйця, збиті з цукром, сіллю та ваніліном.
- В кінці додати борошно, Корент Європа та Пекарський порошок.
- Замісити тісто.
Параметри випікання:
- Подова піч: 180°C.
- Ротаційна піч: 170°C.
- Тривалість випікання: 30-40 хв. в залежності від об'єму форми.
Покриття:
- Розтопити Сатіну Мілк до температури 36-40°C та нанести на охолоджений кекс (робоча температура глазурі 34-35°C).
