Здоба Шоколадний бум
Здоба Шоколадний бум
Волога бріошевська структура м'якішу виробу з шоколадно-горіховою начинкою.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
2,000 кг | Софт Тач | |
6,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,000 кг | сіль | |
20,000 кг | Голден Нектар | |
15,000 кг | маргарин | |
30,000 кг | вода |
Наповнювач
50,000 кг | Чоколіна фундук-шоколад |
Декор
6,000 кг | вода | |
0,500 кг | Овекс Паудер |
Спосіб приготування
Тісто: заміс тіста: 4 хв. на 1-ій швидкості та 6 хв. на 2-ій швидкості тістоміса. Температура тіста 26-28°С. Тривалість попереднього бродіння 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Сформувати заготовки вагою 0,040 кг, розкатати і всередину відсадити по 0,010 кг начинки Чоколіна фундук-шоколад. Вироби покласти у форми з розрахунку 6 кульок у одну форму. Кінцеве вистоювання проводити при температурі 35-38°С протягом 50-60 хв. та відносній вологості 75%.
Декор: ретельно змішати Овекс Паудер з холодною водою. Дати глазурі відстоятись протягом 1 год. Покривати вироби глазур'ю безпосередьо перед випіканням.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 185°С протягом 20 хв. в залежності від конструктивних особливостей печі та маси заготовок.