![Здоба Здоба](https://www.zeelandia.ua/recipes/zdobni-viroby/@@images/image-1280-bc451d9e0408d5d68ccc6283dba31ef1.png)
![Здоба Здоба](https://www.zeelandia.ua/recipes/zdobni-viroby/@@images/image-768-b2d06f8b50c48f4fd6de9fcbd24c51a5.png)
Великодні зайчата
Великодні зайчата
Цей насичений вершковим смаком та ароматний хліб з повітряною текстурою не містить цукатів та родзинок. Великодній хліб заплітають косичкою, яку за бажанням можна завернути у форму круглого вінка. Ми ж пропонуємо зробити його невеличкої круглої форми віночка або ж у формі зайчати.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
5,000 кг | Крафен Світ | |
5,000 кг | дріжджі пресовані | |
18,000 кг | цукор | |
12,000 кг | маргарин 72% | |
10,000 кг | яйця | |
1,000 кг | сіль | |
0,200 кг | ванілін | |
32,000 кг | вода |
Покриття
5,000 кг | яйця |
Декор
4,000 кг | термостабільний цукор для декору |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі інгредієнти згідно рецептури та замісити тісто 6 хв. на першій швидкості та 4 хв. на другій швидкості тістоміса до стану добре вимішеного тіста. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 20-25 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на заготовки вагою по 0,080 кг та по 0,010 кг. Їх повинна вийти рівна кількість. Округлити, накрити харчовою плівкою та дати відлежатись 5 хв. для кращого формування. З більших кульок сформувати джгути з гострими краями. Джгут скрутити вісімкою і зі сторони закрученого кільця зверху покласти малу кульку (хвостик зайчика). Кінцеве вистоювання при температурі 34-36°С та відносній вологості 75% протягом 50-60 хв. Перед випіканням змастити яйцем і декорувати термостійким цукром.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 180°С, тривалість випікання 10-15 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).
![Великодні зайчата](https://www.zeelandia.ua/recipes/zdobni-viroby/velykodni-zaychata/@@images/image-400-a97cd1e8882c6cf879de9611c8657960.png)