Здоба Здоба

Цьомчики з мигдалевою начинкою

Ніжні міні-здобки з пухким тістом і вишуканою горіховою серцевиною, що дарують легкість і солодкий настрій у кожному шматочку.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
5,500 кг   дріжджі пресовані
15,000 кг   цукор
20,000 кг   маргарин 72%
10,000 кг   яйця
2,000 кг   Софт Тач
23,000 кг   вода
1,400 кг   сіль
3,000 кг   Гамма Фреш

Начинка

51,700 кг   Фесті Мигдаль
28,300 кг   вода

Покриття

5,500 кг   яйця
0,500 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: для замісу використовувати холодну воду або частину води вносити у вигляді льоду. В діжу тістомісильної машини загрузити всі компоненти передбачені рецептурою та 1/3 частину маргарину. Заміс: 6-8 хв. на 1-й швидкості до повного розчинення льоду та 4 хв. на 2-й  швидкості. Потім внести решту маргарину та місити: 2 хв. на 1-й шв. та 2-3 хв. на 2-й шв. до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 24-26°C. Виключити бродіння. На тісторозкатувальній машині або вручну  розкатати тісто товщиною 3-3,5 мм, нарізати на смужки шириною 7-8 см, по центру відсадити начинку та закріпити краї. Нарізати на заготовки довжиною 3,5-4 см. Вага тістової заготовки 17-20 г. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-36°C та відносній вологості 75%. Перед посадкою в піч заготовки змастити яйцем.

Начинка: Фесті Мигдаль з водою перемішати в міксері за допомогою бітера протягом 3-4 хв. та залишити для набухання на 15-20 хв.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 240 °C, тривалість 4-5 хв.
Час випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі. 

Більше

*Для запобігання мікробіологічного псування виробів з тривалим терміном придатності рекомендовано додавати інкапсульовану сорбінову кислоту 0,15% до маси борошна.

Цьомчики з мигдалевою начинкою