

Цьомчики з корицею
Цьомчики з корицею
Це ідеальний формат маленьких радощів: вони смакують до кави чи чаю, дарують солодкий настрій і пробуджують приємні асоціації домашньої випічки. Кожен маленький “цьомчик” — це вибух ніжності та тепла.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
5,500 кг | дріжджі пресовані | |
15,000 кг | цукор | |
20,000 кг | маргарин 72% | |
10,000 кг | яйця | |
2,000 кг | Софт Тач | |
23,000 кг | вода | |
1,400 кг | сіль | |
3,000 кг | Гамма Фреш |
Начинка
36,000 кг | Фесті Кориця | |
20,000 кг | вода |
Покриття
5,500 кг | яйця | |
0,500 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: для замісу використовувати холодну воду або частину води вносити у вигляді льоду. В діжу тістомісильної машини загрузити всі компоненти передбачені рецептурою та 1/3 частину маргарину. Заміс: 6-8 хв. на 1-й швидкості до повного розчинення льоду та 4 хв. на 2-й швидкості. Потім внести решту маргарину та місити: 2 хв. на 1-й шв. та 2-3 хв. на 2-й шв. до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 24-26°C. Виключити бродіння. На тісторозкатувальній машині або вручну розкатати тісто товщиною 3-3,5 мм (ширина пласта 11-12 см), рівномірно нанести начинку та скласти в три шари. Нарізати на заготовки довжиною 3,5-4 см. Вага тістової заготовки 17-22 г. Кінцеве вистоювання 60-80 хв. при температурі 35-36°C та відносній вологості 75%. Перед посадкою в піч заготовки змастити яйцем.
Начинка: змішати Фесті Кориця з водою в міксері за допомогою бітера протягом 3-4 хв. та залишити для набухання на 15-20 хв.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 240°C протягом 4-5 хв.
Час випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.
Більше
*Для запобігання мікробіологічного псування виробів з тривалим терміном придатності рекомендовано додавати інкапсульовану сорбінову кислоту 0,15% до маси борошна.
