Здоба Здоба

Sweet bread з шоколадною начинкою

Рулетна форма створює ефектні шари тіста й начинки, які після випікання зберігають соковитість і надають виробу апетитного вигляду. Завдяки декоративному покриттю Гласса Кракелюр з какао, поверхня здоби набуває привабливого контрастного візерунку з легким ефектом «тріщинок», що робить виріб особливо виразним.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
5,000 кг   дріжджі пресовані
15,000 кг   цукор
20,000 кг   маргарин 72%
10,000 кг   яйця
2,000 кг   Софт Тач
27,000 кг   вода
1,200 кг   сіль

Начинка

50,000 кг   Фесті Чоко
24,000 кг   вода

Покриття

21,590 кг   Гласса Кракелюр
0,630 кг   какао порошок DB82
6,790 кг   білок яйця
2,000 кг   цукрова пудра

Спосіб приготування

Тісто: в діжу тістомісильної машини загрузити всі компоненти передбачені рецептурою та 1/3 частину маргарину. Заміс: 4-6 хв. на 1-й швидкості та 4 хв. на 2-й швидкості. Потім внести решту маргарину та місити 2-3 хв. на 2-й шв. до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 27-28°C. Бродіння тіста 15-20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки по 0,220 кг, розкатати, нанести начинку (з розрахунку 0,085-0,090 кг на одну заготовку). Закрутити в рулет та покласти в форми. Кінцеве вистоювання 45-60 хв. при температурі 35-36°C та відносній вологості 75%. Перед посадкою в піч на заготовки нанести покриття за допомогою кондитерського мішка та посипати цукровою пудрою.

Начинка: змішати суміш Фесті Чоко з водою в міксері за допомогою бітера на низькій швидкості протягом 3-4 хв. та залишити на 15-20 хв. в умовах цеху для набухання.

Покриття: змішати Гласса Кракелюр з білком та какао в міксері за допомогою бітера протягом 3-4 хв. на низькій швидкості. 

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура випікання 180-190°C протягом 17-20 хв.
Час випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі. 

Sweet bread з шоколадною начинкою