

Sweet bread з горіховою начинкою
Sweet bread з горіховою начинкою
Ароматна здоба, виконана у вигляді ніжного плетеного хлібця, що поєднує в собі м’яке й пухке тісто та насичену горіхову начинку. Такий виріб стане чудовим доповненням до кави чи чаю, а також прикрасить будь-який святковий стіл.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
5,000 кг | дріжджі пресовані | |
15,000 кг | цукор | |
20,000 кг | маргарин 72% | |
10,000 кг | яйця | |
2,000 кг | Софт Тач | |
27,000 кг | вода | |
1,200 кг | сіль |
Начинка
45,000 кг | Фесті Горіх | |
29,000 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: в діжу тістомісильної машини загрузити всі компоненти передбачені рецептурою та 1/3 частину маргарину. Заміс: 4-6 хв. на 1-й швидкості та 4 хв. на 2-й швидкості. Потім внести решту маргарину та місити 2-3 хв. на 2-й шв. до стану добре вимішаного тіста. Температура тіста 27-28°C. Бродіння тіста 15-20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки по 0,110 кг, розкатати, нанести начинку (з розрахунку 0,045 кг на одну заготовку) та закрутити в джгути. Для виробу потрібно один джгут покласти на другий та скрутити між собою. Викласти в форми та зробити надрізи. Кінцеве вистоювання 45-60 хв. при температурі 35-36°C та відносній вологості 75%. Перед посадкою в піч змастити яєчним мастилом (за бажанням посипати декоративним цукром).
Начинка: змішати суміш Фесті Горіх з водою в міксері за допомогою бітера на низькій швидкості протягом 3-4 хв. та залишити на 15-20 хв. в умовах цеху для набухання.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 180-190°C, тривалість 17-20 хв.
Час випікання може змінюватися в залежності від маси тістової заготовки, температурних режимів та конструктивних особливостей печі.
