Рулетики макові
Рулетики макові
Ароматні та м'якенькі булочки з маковою начинкою.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
1,500 кг | Софт Тач | |
5,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,000 кг | сіль | |
18,000 кг | цукор | |
10,000 кг | яйця | |
12,000 кг | маргарин | |
34,000 кг | вода |
Начинка
60,500 кг | Макова начинка |
Покриття
5,000 кг | яйця |
Оздоблення
6,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
4,000 кг | цукор | |
3,000 кг | маргарин |
Спосіб приготування
Тісто: заміс тіста 4 хв. на 1-й швидкості та 6 хв. на 2-й швидкості тістоміса. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього бродіння 30 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Поділити тісто на заготовки вагою 0,090 кг, округлити і залишити відлежатись протягом 5-10 хв. для кращого формування. Далі тістові заготовки розкатати скалкою. Потім шпателем рівномірно нанести 0,030 кг Макової начинки та сформувати виріб. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 35-37°С та відносній вологості 75-80%. Перед посадкою в піч змастити меланжем та декорувати пісочною крихтою.
Оздоблення: цукор, маргарин, борошно з'єднати до утворення крихти.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 190-180°С протягом 13-15 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси заготовок).