Здоба Здоба

Рулет Вишуканий

Вишуканий у кожному шматочку. М’яке тісто, насичений горіховий крем і яскрава журавлина створюють смакову подорож, яка закохує з першого дотику.

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
2,000 кг   Софт Тач
10,000 кг   цукор
15,000 кг   маргарин 72%
10,000 кг   яйця
4,000 кг   дріжджі пресовані
1,200 кг   сіль
32,000 кг   вода

Начинка

61,500 кг   Фесті Горіх
30,700 кг   вода
23,000 кг   журавлина в'ялена

Покриття

17,500 кг   Фондант
35,000 кг   Сатіна Вайт
2,500 кг   вода

Спосіб приготування

Тісто: заміс тіста: 4-5 хв. на 1-й швидкості та 8-10 хв. на 2-й швидкості до стану добре розвиненого клейковинного вікна. Температура тіста 27-28°С. Бродіння тіста 15-20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто розділити на заготовки по 0,250 кг. Розкатати, рівномірно нанести начинку (0,165 кг на одну заготовку) та скрутити в рулет. Заготовки покласти на листи та накрити спеціальними формами. Кінцеве вистоювання 40-50 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 75-78%.

Начинка: змішати Фесті Горіх з водою в міксері за допомогою бітера на низькій швидкості протягом 3-4 хв., додати журавлину. Залишити для набухання на 10-15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. 

Параметри випікання:

Ротаційна піч: темпераутра 200-210°С, з парозволоженням на початку випікання, тривалість 20-23 хв. Час випікання може змінюватися взалежності від температурних режимів та конструктивних особливостей печі.

Покриття: змішати всі інгредієнти та розтопити на паровій бані до однорідної консистенції. Покрити охолоджені вироби. За бажанням декорувати мигдалевими пластівцями. 

Рулет Вишуканий