

Рулет Вишуканий
Рулет Вишуканий
Вишуканий у кожному шматочку. М’яке тісто, насичений горіховий крем і яскрава журавлина створюють смакову подорож, яка закохує з першого дотику.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
2,000 кг | Софт Тач | |
10,000 кг | цукор | |
15,000 кг | маргарин 72% | |
10,000 кг | яйця | |
4,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,200 кг | сіль | |
32,000 кг | вода |
Начинка
61,500 кг | Фесті Горіх | |
30,700 кг | вода | |
23,000 кг | журавлина в'ялена |
Покриття
17,500 кг | Фондант | |
35,000 кг | Сатіна Вайт | |
2,500 кг | вода |
Спосіб приготування
Тісто: заміс тіста: 4-5 хв. на 1-й швидкості та 8-10 хв. на 2-й швидкості до стану добре розвиненого клейковинного вікна. Температура тіста 27-28°С. Бродіння тіста 15-20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто розділити на заготовки по 0,250 кг. Розкатати, рівномірно нанести начинку (0,165 кг на одну заготовку) та скрутити в рулет. Заготовки покласти на листи та накрити спеціальними формами. Кінцеве вистоювання 40-50 хв. при температурі 34-36°С та відносній вологості 75-78%.
Начинка: змішати Фесті Горіх з водою в міксері за допомогою бітера на низькій швидкості протягом 3-4 хв., додати журавлину. Залишити для набухання на 10-15 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: темпераутра 200-210°С, з парозволоженням на початку випікання, тривалість 20-23 хв. Час випікання може змінюватися взалежності від температурних режимів та конструктивних особливостей печі.
Покриття: змішати всі інгредієнти та розтопити на паровій бані до однорідної консистенції. Покрити охолоджені вироби. За бажанням декорувати мигдалевими пластівцями.
