

Равлик Яблунева Кручаниця
Равлик Яблунева Кручаниця
Начинка на основі Фесті Кориця та Фрутбері Яблуко створює поєднання теплого ароматного кориці з соковитими яблучними нотками, що робить виріб свіжим, яскравим і привабливим для споживача. Частка начинки 40% до маси тіста забезпечує насиченість смаку та соковитість кожного шматочка.
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
10,000 кг | Панетон Верона | |
1,000 кг | Гамма Фреш BIT | |
5,000 кг | дріжджі пресовані | |
1,500 кг | сіль | |
10,000 кг | цукор | |
10,000 кг | Голден Нектар | |
20,000 кг | маргарин 72% | |
35,000 кг | вода |
Начинка
35,000 кг | Фесті Кориця | |
10,000 кг | вода | |
35,000 кг | Фрутбері Яблуко |
Спосіб приготування
Начинка: попередньо змішати суміш Фесті Кориця з водою і Фрутбері Яблуко, та залишити для набухання на 30 хв.
Тісто: змішати всі компоненти крім маргарину. Заміс тіста: 4 хв. на першій швидкості та 8 хв. на другій швидкості, до розвинення клейковиного каркасу. Додати маргарин і місити 3-4 хв. на 2-й швидкості, до повного його розчинення. Температура тіста 27°С. Бродіння тіста 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Для зручності формування, після бродіння охолодити тісто при 5°С протягом години. Розкатати пласт тіста товщиною 0,5 см та шириною 35 см. Потім змазати підготовленим горіхово-яблуневим наповнювачем. Скрутити н/ф в рулет та нарізати на заготовки шириною 3,5 см. Наповнювач берем із розрахунку 40% до маси тіста. Кінцеве вистоювання 80 хв. при температурі 35°С та відносній вологості повітря ±75%.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура випікання 185°С протягом 15 хв. Технологічні параметри випікання можуть змінюватися в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової загтовки.
Більше
*Можливе використання технології відкладеного (холодного) бродіння. Дозування дріжджів зменшують до 2%.
