Пончики Крафен
Пончики Крафен
Пончики м'які та назвичайно смачні.
Рецептура
| Вага / Об’єм | Одиниця виміру | Продукт |
|---|---|---|
| 1,000 | кг | борошно пшеничне в/г |
| 0,200 | кг | Крафен |
| 0,075 | кг | дріжджі пресовані |
| 0,016 | кг | сіль |
| 0,108 | кг | маргарин |
| 0,302 | кг | вода |
| 0,216 | кг | яйця |
Спосіб приготування
Тісто:
- Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста.
- Температура тіста 26°C.
- Закруглити заготовку.
- Попереднє вистоювання 15 хв.
- Надайте форму берлінським пончикам.
- Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі ±35°С та відносній вологості повітря ±75%.
- Підсушіть 15 хв.
Смаження у фритюрі:
Час смаження 3 хв., 3 хв., 1 хв. у фритюрному жирі при температурі 180°C.
