Паска Сирно-цитрусова
Паска Сирно-цитрусова
Вишукана сирна паска приємного жовтого кольору, з повітряним ніжним м’якушем та цитрусовим ароматом.
Тісто
| 100,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 20,000 кг | Корент Європа | |
| 15,000 кг | Цукор | |
| 12,000 кг | Голден Нектар | |
| 40,000 кг | Сир кисломолочний | |
| 7,000 кг | Дріжджі пресовані | |
| 10,000 кг | Масло вершкове 82,5% | |
| 1,000 кг | Сіль | |
| 4,000 кг | Сухе молоко 1,5% | |
| 10,000 кг | Яйця | |
| 38,000 кг | Вода | |
| 0,500 кг | Ванілін |
Наповнювач
| 20,000 кг | Родзинки | |
| 10,000 кг | Журавлина |
Покриття
| 17,500 кг | Фондант | |
| 17,500 кг | Сатіна Вайт | |
| 2,000 кг | Вода |
Спосіб приготування
Тіста:
- Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури, жир додаємо у другій частині замісу (сир бажано використовувати кімнатної температури, та додаємо одразу в заміс).
- В кінці замісу додати родзинки та журавлину.
- Температура тіста 27-28°C.
- Попереднє вистоювання тіста 60 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Відформувати тістові заготовки та покласти у форми.
- Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C.
Параметри випікання:
- Ротаційна піч: 180°C. Час випікання: 18-20 хв.
- Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
Покриття:
- На водяній бані розтопити інгредієнти, згідно рецептури до однорідної маси ( t 45-50°C ).
- Готові випечені та охолоджені вироби покрити підготовленою глазур`ю з Фонданта та Сатіни Вайт.
Більше
Корент Європа - суміш для здобних виробів із насиченим жовтим м’якушем (завдяки використанню
натурального барвника куркуміну) та цитрусовим ароматом, що збагачує смак виробу, надає йому
оригінальний аромат.
