Паска Чоко-Цитрус
Паска Чоко-Цитрус
Сучасна інтерпретація класичної паски з поліпшеною смако-ароматикою. Волога текстура виробу з цитрусовим ароматом та шоколадними дропсами.
Тісто
| 100,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 10,000 кг | Корент Європа | |
| 7,000 кг | Дріжджі пресовані | |
| 1,000 кг | Сіль | |
| 18,000 кг | Цукор | |
| 10,000 кг | Голден Нектар | |
| 20,000 кг | Олія соняшникова | |
| 20,000 кг | Яйця | |
| 6,000 кг | Сухе молоко 1,5% | |
| 0,100 кг | Ванілін | |
| 33,000 кг | Вода | 
Наповнювач
| 15,000 кг | Шарлі Деко Дарк | 
Покриття
| 21,000 кг | Сатіна Дарк | |
| 12,000 кг | Чоколіна шоколад | 
Оздоблення
| 2,000 кг | Шарлі Деко Браун | 
Спосіб приготування
Тіста:
Заміс тіста: 4 хв. на 1-й швидкості + 8 хв. на 2-й.
Температура тіста 28-30°C.
Наповнювач додати в тісто після його замішування та домішати 1 хв. на 1-й шв.
Вологість тіста 29,8%.
Бродіння тіста: 75 хв.
Вага тістових заготовок: 0,410 кг.
Кінцеве вистоювання 60-80 хв. при відносній вологості 80% та температурі 38-40°C.
Параметри випікання:
Ротаційна піч.
Температура випікання 190-170°C.
На початку випічки подати пар.
Час випікання: 18-22 хв.
Час випікання може змінюватись у залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.
Покриття: 
Розігріти Сатіну, додати Чоколіну, перемішати до однорідності.
Прикрасити дропсами Шарлі Деко Браун.
                