Папушник Гастрономічний
Папушник Гастрономічний
Хочете спробувати дійсно щось незвичне? Гастрономічний папушник з сиром, шинкою та в’яленими томатами мало чим схожий на класичну паску з родзинками, цукатами та іншою начинкою. Спробуйте і здивуйте близьких!
Тісто
100,000 кг | борошно пшеничне в/г | |
15,000 кг | Леквар Білий Сапфір | |
5,000 кг | Аморе Р Італія | |
2,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
7,000 кг | дріжджі пресовані | |
25,000 кг | цукор | |
1,800 кг | сіль | |
20,000 кг | маргарин 72% | |
30,000 кг | яйця | |
40,000 кг | вода |
Начинка
20,000 кг | сир Голландський 45% | |
20,000 кг | шинка | |
10,000 кг | томати в'ялені |
Спосіб приготування
Тісто: змішати всі сухі інгредієнти разом, включно з цукром. Додати воду та яйця. Замісити тісто: 4 хв. на 1-й швидкості та 15-20 хв. на 2-й швидкості до розвинення клейковинного вікна. Температура тіста 25-26°С. Додати маргарин і продовжити заміс ще 3-4 хв. до розчинення маргарину. Додати начинку. Залишити тісто для бродіння на 90 хв. з однією обминкою через 60 хв. При обминці тіста, внести томати, розподіливши по тісту. Після бродіння, поділити тісто на шматки потрібної ваги (0,500 кг), сформувати та покласти в форми. Кінцеве вистоювання 60-90 хв. при температурі 26-28°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням зробити надрізи.
Параметри випікання:
Ротаційна піч: температура 180°С протягом 30 хв. з нетривалим парозволоженням. Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.