Здоба Здоба

Папушник Гастрономічний

Хочете спробувати дійсно щось незвичне? Гастрономічний папушник з сиром, шинкою та в’яленими томатами мало чим схожий на класичну паску з родзинками, цукатами та іншою начинкою. Спробуйте і здивуйте близьких!

Тісто

100,000 кг   борошно пшеничне в/г
15,000 кг   Леквар Білий Сапфір
5,000 кг   Аморе Р Італія
2,000 кг   Нордікс Супер Нью
7,000 кг   дріжджі пресовані
25,000 кг   цукор
1,800 кг   сіль
20,000 кг   маргарин 72%
30,000 кг   яйця
40,000 кг   вода

Начинка

20,000 кг   сир Голландський 45%
20,000 кг   шинка
10,000 кг   томати в'ялені

Спосіб приготування

Тісто: змішати всі сухі інгредієнти разом, включно з цукром. Додати воду та яйця. Замісити тісто: 4 хв. на 1-й швидкості та 15-20 хв. на 2-й швидкості до розвинення клейковинного вікна. Температура тіста 25-26°С. Додати маргарин і продовжити заміс ще 3-4 хв. до розчинення маргарину. Додати начинку. Залишити тісто для бродіння на 90 хв. з однією обминкою через 60 хв. При обминці тіста, внести томати, розподіливши по тісту. Після бродіння, поділити тісто на шматки потрібної ваги (0,500 кг), сформувати та покласти в форми. Кінцеве вистоювання 60-90 хв. при температурі 26-28°С та відносній вологості 75%. Перед випіканням зробити надрізи.

Параметри випікання:

Ротаційна піч: температура 180°С протягом 30 хв. з нетривалим парозволоженням. Час випікання може змінюватися в залежності від температурного режиму, конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.

Папушник Гастрономічний