Здоба Здоба

Панетон Міланський

У рецептурі справжнього італійського панетону важливо ретельно обирати не тільки високоякісні інгредієнти, але й дотримуватися покрокової технології виробництва. Порядок закладання інгредієнтів, тривалість бродіння, температура опари чи тіста, і навіть температура всередині виробу під час випікання - все має значення.

Опара

50.000 кг   Борошно пшеничне в/г
1,000 кг   Нордікс Супер Нью
0,200 кг   Дріжджі пресовані
30,000 кг   Вода
10,000 кг   Жовтки
10,000 кг   Масло вершкове 82,5%

Тісто

50,000 кг   Борошно пшеничне в/г
20,000 кг   Панетон Верона
1,300 кг   Сіль
25,000 кг   Масло вершкове 82,5%
2,000 кг   Дріжджі пресовані
20,000 кг   Жовтки
20,000 кг   Цукор
4,000 кг   Сухе молоко 1,5%
7,000 кг   Вода

Наповнювач

20,000 кг   Родзинки
35,000 кг   Цукати апельсинів
2,000 кг   Ром

Оздоблення

23,000 кг   Гласса Кракелюр
7,000 кг   Білок яйця

Декор

3,000 кг   Мигдальні пластівці
4,000 кг   Цукрова пудра

Спосіб приготування

Попит на панетоне, виготовлені за унікальною технологією «Тисячі бульбашок», щороку зростає й в Україні. Це не дивно, адже методика дозволяє отримати:

  • надзвичайно повітряну та ніжну текстуру тіста;
  • більш тривалий термін зберігання;
  • яскраво виражений аромат та смак.

Технологічна команда Zeelandia Ukraine готова поділитися з вами своєю експертизою й показати процес виробництва від замісу тіста до випікання. Така демонстрація буде цінною не лише для пекарів і технологів, а й для кондитерських брендів, які прагнуть дивувати клієнтів сучасними трендами.

Звертайтеся: tel:+380445922883

Панетон Міланський