Панетон Міланський
Панетон Міланський
У рецептурі справжнього італійського панетону важливо ретельно обирати не тільки високоякісні інгредієнти, але й дотримуватися покрокової технології виробництва. Порядок закладання інгредієнтів, тривалість бродіння, температура опари чи тіста, і навіть температура всередині виробу під час випікання - все має значення.
Опара
| 50.000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 1,000 кг | Нордікс Супер Нью | |
| 0,200 кг | Дріжджі пресовані | |
| 30,000 кг | Вода | |
| 10,000 кг | Жовтки | |
| 10,000 кг | Масло вершкове 82,5% |
Тісто
| 50,000 кг | Борошно пшеничне в/г | |
| 20,000 кг | Панетон Верона | |
| 1,300 кг | Сіль | |
| 25,000 кг | Масло вершкове 82,5% | |
| 2,000 кг | Дріжджі пресовані | |
| 20,000 кг | Жовтки | |
| 20,000 кг | Цукор | |
| 4,000 кг | Сухе молоко 1,5% | |
| 7,000 кг | Вода |
Наповнювач
| 20,000 кг | Родзинки | |
| 35,000 кг | Цукати апельсинів | |
| 2,000 кг | Ром |
Оздоблення
| 23,000 кг | Гласса Кракелюр | |
| 7,000 кг | Білок яйця |
Декор
| 3,000 кг | Мигдальні пластівці | |
| 4,000 кг | Цукрова пудра |
Спосіб приготування
Попит на панетоне, виготовлені за унікальною технологією «Тисячі бульбашок», щороку зростає й в Україні. Це не дивно, адже методика дозволяє отримати:
- надзвичайно повітряну та ніжну текстуру тіста;
- більш тривалий термін зберігання;
- яскраво виражений аромат та смак.
Технологічна команда Zeelandia Ukraine готова поділитися з вами своєю експертизою й показати процес виробництва від замісу тіста до випікання. Така демонстрація буде цінною не лише для пекарів і технологів, а й для кондитерських брендів, які прагнуть дивувати клієнтів сучасними трендами.
Звертайтеся: tel:+380445922883
